Smagfuld og proteinrig kylling i den sunde salatbar

Vejrudsigten i januar varsler nedbør af massivt vægttab. Det er en oplagt mulighed at gøre januar til en ny start på gode vaner. Mange går efter det sunde alternativ, også når de er på farten og skal blive mæt i en fart. Udvalget af sund take away af god kvalitet er stødt stigende, fordi efterspørgslen bliver større.

 

Salatbaren er et populært valg

Et bredt udvalg i salatbaren tiltrækker et bredt publikum, så det er en god ide at sørge for at skabe en balance mellem nytænkning i salatbaren og det gode klassiske udvalg. Endnu et plus ved salatbaren er at dine kunder får mulighed for at smage mere end bare én ting. Top Table® serveringsklare fjerkræprodukter rummer det hele.

Det regner med sunde frikadeller

Ofte finder du mini frikadeller i salatbaren. Ved at vælge kyllingedeller kan du spare på kalorierne, fordi fedtindholdet er lavere i kyllingefrikadeller end svinefrikadeller. Samtidig er proteinindholdet også højere, så du holder dig mæt i længere tid og fordelingen af næringsværdierne i dit kalorieindtag bliver sundere, da det indeholder flere proteiner, færre kulhydrater og sparsomt med salt. Endnu en fordel ved dette valg er, at vores mini kyllingedeller er halalmærket. På den måde er mange livsstile imødekommet.

Nytænkning i din salatbar

Skal du i stedet forny udvalget i salatbarn, kan vi varmt anbefale vores 12 grams mini spyd lavet af ren grillet filet. De skal blot optøs og serveres. Du kan eventuel varme dem lidt, inden du serverer dem for at fremhæve den gode grillsmag.

Det bæredygtige og sunde valg

Vi kan også præsentere den økologiske mulighed af hønsekød i tern, der måske vil tale til et helt tredje publikum i salatbaren. Her får de mulighed for at vælge sundt og bæredygtigt på samme tid. Det vigtigste er, at din forretning får det helt rigtige produkt, det passer til dit koncept!

Du kan nemt bestille Top Table® varer gennem din daglige grossist. Ønsker du et særligt produkt, der vil løfte din forretning, er vi parate til at finde den bedste løsning til dig.

Find mere inspiration i vores katalog eller skriv til os på info@europoultry.dk